04:18
Міні-навантажувачі з бортовим поворотом Cat®

Ідеальне співвідношення продуктивності, вантажопідйомності та компактних розмірів, що дозволяє вільне маневрування при дефіциті простору на будівельному майданчику - головні особливості гусеничних міні-навантажувачів Cat® з бортовим поворотом.

Навантажувачі Caterpillar відрізняються великою зносостійкістю комплектуючих і високоякісним укомплектуванням техніки Вам нужно надежная полимерная арматура для технических цементных работ? Тогда мы рады предоставить для вас самую качественную Стеклопластиковая арматура Кропивницкий превосходством которой вы останетесь очень довольны и при этом секономите большие финансы на доставке.. Гусенична ходова частина міні-навантажувачів гарантує оптимальний рівень тиску, який машина створює на поверхню ґрунту Вам требуется качественная композитная арматура для домашних цементных направлений? В этом случае мы желаем предложить для вас самую качественную композитная арматура Киев превосходством данной продукции вы окажетесь очень удовлетворены и еще секономите немалые финансы на доставке.. У зв’язку з цим, їх досить нередко використовують для здійснення робіт на складних обмежених ділянках та неукріпленому ґрунті. 

  

Дана спецтехніка використовується в комунальному господарстві, будівництві, сільському господарстві, лісових господарствах, морських і річкових портах.

ПЕРЕВАГИ МІНІ - НАВАНТАЖУВАЧІВ CATERPILLAR:

  • регульовані ланцюги бортових передач, короткі вали з подвійними конусними підшипниками, що знижує витрати на володіння;

  • просте управління, яке дозволяє навіть недосвідченому оператору ефективно виконувати поставлені задачі;

  • зручність технічного обслуговування: продуманість розміщення сервісних точок (фільтрів, заправних горловин, радіаторів, і т.д.);

  • оснащення пристроями швидкої заміни навісного обладнання.

Міні-навантажувачі Cat® оснащені унікальним дисплеєм, за допомгою якого можна регулювати чутливість приводу, чутливість робочої гідросистеми, задавати швидкість руху, швидкість спрацьовування системи підресорювання робочого обладнання і налаштовувати багато інших параметрів Вам требуется лучшая полимерная арматура для технических бетонных работ? Тогда мы желаем продать для вас самую достойную Стеклопластиковая арматура Кременчуг превосходством данной продукции вы будете очень удовлетворены и еще секономите немалые деньги на доставке.. Крім того, на экран можна вивести зображення з камери заднього виду, поліпшивши оглядовість.

  



Моделі виділяються робочими особливостями, що разом з запропонованим вибором додаткового навісне обладнання Caterpillar, позволить придбати потрібну машину для вашого підприємства з високою продуктивністю, універсальністю та, звичайно, за доступною ціною. 

Проконсультуватися щодо найбільш оптимальної моделі можна у представника компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350.

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію опубліковано на правах реклами

Просмотров: 123 | Добавил: wondatra5ostrye | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar